Espai meeting

meetingL’espai meeting està dirigit a professionals i amateurs dels àmbits de la fotografia, la creació audiovisual, el disseny gràfic, el so i la il·luminació que tinguin ganes de contactar amb formacions musicals perquè us pugueu conèixer, que puguin veure la vostra feina, parlar amb vosaltres i permetre que us poseu d’acord en desenvolupar un projecte conjuntament (fer un book de fotos, un videoclip, la gravació d’una maqueta, el disseny d’un cd…).

Durant tot el dia hi haurà una carpa, l’espai meeting, amb una pantalla on es passaran totes les fitxes de les persones que s’hagin inscrit en aquest espai.

Després d’aquest dia s’obrirà una convocatòria de beca dirigida a professionals i amateurs dels àmbits de la fotografia, la creació audiovisual, el so, la il·luminació… que vulguin desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilització, promoció i professionalització d’una de les formacions musicals del TAM! 2015 (p.ex: videoclip, fotografies, escenografia amb art digital…). Aquesta beca està dirigida a creadors audiovisuals inscrits a l’espai meeting del Festival que es posin d’acord amb una formació musical també inscrita al festival per a realitzar-lo. Les bases i informació concreta es podrà disposar el dia del Festival.

L’ajut inclou una dotació de 800€ per material i honoraris (màx. 400€) i la possibilitat d’ús del material i les instal·lacions del BaumannLab.

A partir d’aquest dia s’obrirà una convocatòria de beca dirigida a les persones que estigueu inscrites en aquest espai per a que pugueu desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilització, promoció i professionalització d’una de les formacions musicals també inscrita al TAM! 2015 (p.ex: videoclip, fotografies, escenografia amb art digital…). L’ajut inclou una dotació de 800€ per material i honoraris (màx. 400€) i la possibilitat d’ús del material i les instal·lacions del BaumannLab. Les bases i informació concreta es podrà disposar el dia del Festival.Així doncs, inscriviu-vos i participeu d’aquest espai. Us podreu donar a conèixer i tenir opcions a presentar-vos a la beca! Podeu fer-ho fins l’1 d’octubre de 2015.

Inscriviu-vos fins el 20 d’octubre de 2015.

Accedeix al formulari

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s