Concerts

tamconcert4

A la marató de concerts hi participaran les 15 formacions seleccionades. Cadascú tindrà 15 minuts per tocar la seva música en directe i donar-se a conèixer i un màxim de 10 minuts per muntar. A les formacions seleccionades se’ls demanarà un rider orientatiu. Aquest s’adequarà a les característiques tècniques de les que es disposin. Cal tenir molt present que es tracta d’una marató de concerts. Els tècnics s’ajustaran al màxim a les necessitats de cada formació musical però per limitar l’espera entre muntatge i desmuntatge, demanem que us adapteu en la mesura del possible a les condicions tècniques i de muntatge. També se’ls informarà de l’ordre i els horaris d’actuació.

Tots els artistes que hi vulguin participar hauran d’introduir tota la informació que es demana al formulari amb les dades del grup.

El formulari es pot omplir on-line o bé presencialment al Servei de Joventut (Av. Jacquard, 1 – Terrassa). Teniu temps fins el 1 d’octubre de 2015.

Per a poder ser acceptats, els i les participants han de disposar d’un enllaç amb una cançó original i un enllaç d’una fotografia recent. Ambdues hauran d’estar penjades a un espai web (si teniu algun dubte sobre com fer-ho us podeu dirigir al servei de joventut).

Inscripcions tancades

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s