Carles Martínez: marketing musical 2.0

Com ja sabeu, enguany el TAM es conforma de múltiples activitats. Entre elles, els tallers dedicats a tot tipus de públic. Així que si sou músics, creadors audiovisuals o, simplement, fans incondicionals de la música i tot el món que l’envolta, aleshores us interessa moltíssim el curs que durà a terme en Carles Martínez a l’espai meeting.

En Carles és un enamorat de la música, de les noves tecnologies, dels negocis i l’emprenedoria. Va néixer i viu a Barcelona, on exprimeix al màxim les seves passions. Graduat en ‘Bachelor’s degree at Recording Arts‘ l’any 2009 amb la tesis ‘La industria discográfica en las redes sociales’ ha anat revisant i ampliant els seus estudis fins l’actualitat.

Tot aquest interès i aprofundiment és el que l’ha portat a dia d’avui a ser un dels cocreadors de grans projectes com són Contents Horizon, IndustriaMusial.es i Agencia Music+.

En aquests moments codirigeix IndustriaMusical.es (magazine líder en parla hispana pel que fa al negoci de la música). És, també, músic business consultant i digital media analyst a Agencia Music+. D’altra banda, treballa com a professor a SAE Institute on imparteix la classe de ‘Perspectives de la industria de la música’

Lluny d’anglicismes per a molts encara incomprensibles, en Carles és un bon exemple d’èxit i dedicació: jove, persistent i especialitzat.  Una prova clara que darrera de tants tecnicismes hi ha molt de treball i contingut. Si voleu conèixer-lo i aprendre tot el que pot ensenyar-vos no us perdeu el seu taller durant el festival. Totes les tàctiques i estratègies sobre marketing musical us esperen el dia 24 d’octubre al Parc de Sant Jordi.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s