JA TENIM ELS GRUPS QUE TOCARAN A LA MARATÓ DE CONCERTS

lu-roisNomés 15 bandes podran actuar aquest dissabte, 24 d’octubre. Són aquestes.

Des del TAM! volem donar veu als músics joves i a les bandes novells del Vallès Occidental. D’entre totes les propostes n’hem escollit 15 que responen a aquests criteris: al de joventut, originalitat, varietat d’estils i diversitat territorial. Una mostra d’artistes joves del Vallès, una oportunitat per conèixer l’escena musical del territori. Podreu gaudir de l’electrònica en solitari de Vanesa Paris, el metal poderós d’Isanta, el hip hop i ritmes negres d’Another Way, el folk estrambòtic de Les Dents Afilades, la veu dolça de Lou Rois, l’obscuritat de Trayax, els ritmes tropicals de Cotto, el rock més clàssic amb La Delirium Band, més metall “vuitantero” amb L’Òstia del Segle, ritmes de garatge amb Errático, l’actitud revolucionària de The Fox 196, el rock’n’roll amb tupè dels Descantilleos, la contundència de Mimetic Theory, la sensualitat d’Esfera de Ra i el sentiment d’Innverso.

Música per a tots els gustos a partir de les sis de la tarda. Recordeu que durant tot el dia podeu participar a les càpsules de formació on professionals vinculats al món de la música explicaran, per exemple, els components i afinació de la bateria, com fer un bon manteniment del baix, claus per a la composició musical o com fer una bona campanya de promoció a les xarxes. I que a la tarda, David Traver i Jaume Pagès parlaran dels circuits on actuar, tant a casa com a l’estranger.

Un altre punt important del TAM! és l’Espai Meeting, un punt de trobada entre músics i artistes d’altres àmbits: fotògrafs, videoartistes, dissenyadors… D’entre els projectes que es desenvolupin entre músics i artistes, se n’escollirà un que rebrà una beca de 800€ per a la producció del projecte.

Informació i inscripcions en aquest link!

com participar

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s